maanantai 31. maaliskuuta 2014

Avovesikauden 2014 avaus

Tämä tapahtui jo perinteisesti Loviisan vesillä, mutta koskaan aikaisemmin se ei ole tapahtunut vielä maaliskuun puolella. Perjantai aamu aloitettiin nätissä aurinkoisessa kelissä taimenta heittäen. Kolmeen mieheen jouduimme tyytymään muutamaan tärppiin ja yhteen karkuutukseen sekä erittäin komean taimenen seurioon.
Iltapäivä uhrattiin vuorostaan jerkin uittoon. Pieneksi pettymykseksi jouduimme toteamaan vakiopaikkojen olevan vielä tukevasti jäässä, joten tyydyimme siihen mitä oli tarjolla. Hauki ei ollut mitenkään hurjalla purulla, mutta mallikaloja sentään saimme irroitella koukuista. Sekaan sattui joku vähän parempikin kala.

Makkaratulilla.
  

Perjantain suurin punavalko Busterilla.

 


Nätti oli keli.

Lauantai mentiin oikeastaan samalla kaavalla, aamu taimenta, iltapäivä haukea. Tuloskin oli melko lailla saman suuntainen kuin perjantaina. Yksi taimenkarkuutus ja muutamat tärpit päälle sekä muutamia haukia  veneeseen.

Taimenmestoja.

 
Lauantain suurin pumu-Fishyllä.


1 kommentti:

  1. Olisi ilo julkaista artikkeleitasi verkkolehdessämme. Laitatko sähköpostiosoitteesi sekä linkin (tähän blogiin) sähköpostiimme, niin kerromme lisää yhteistyömahdollisuuksista: luonnossa.org@gmail.com

    ps. Tämä viestin voi poistaa vieraskirjastasi, kun olet lukenut sen. Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista