torstai 4. lokakuuta 2012

Pikakeikka

Tiistai-iltapäivällä sain pikahälytyksellä keikkatilauksen keskiviikkoaamuksi. Valmistautumisaikaa ei siis juuri ollut eikä varsinaisella keikallakaan ollut varaa kaloja etsiä tai tyhjää vedellä. Keikka-aikataulu oli kolme tuntia laiturista laituriin, siis siirtymineen.
Keli oli ajankohtaan nähden lämmin, etelän puoleinen tuuli heikkoa ja aurinkokin paistoi välillä. Lähdimme haukea uistelemaan ns "varmoilta mestoilta" ja heti kun sai ensimmäisen siiman langalle, niin sitä vietiin. Pienehkö hauki, mutta kala joka tapauksessa, joten hyvä aloitus. Taisimme saada alkuun toisenkin samanlaisen, mutta sitten alkoi pikku hiljaa takkuamaan. Kaloja ei löytynyt oikein matalasta eikä syvemmästäkään. Onneksi joku hauki aina silloin tällöin saatiin ja tarvittavat pari syömäkokoista tuli seassa.

Loppujen lopuksi ihan ok keikka näin lyhyeksi rykäisyksi. Kalat olivat vähän toisesta päästä lyhyitä, mutta tällä reissulla keli korvasi osaltaan tätä puutetta. Asiakkaat tuntuivat viihtyvän, mikä on tärkeintä. Joku totesikin mukavassa aurinkoisessa syysilmassa: "Voisihan sitä työpäivän huonomminkin viettää..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti