keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kaksi viikkoa lomaa takana...mitäpä jäi käteen?

Pari viikkoa hurahti ja vesillä piti tuo aika viettää tiiviisti, mutta toisin kävi. Kuuteentoista päivään ei sattunut yhtään poutapäivää!! Vettä tuli useana päivänä kuin aisaa aamusta iltaan. No, sattui tuohon pari ihan kohtuullista hetkeä ja sentään vähän pääsi siimoja kastelemaan.

Keikkoja oli sovittu alastavasti jokunen, mutta vain yksi näistä toteutui. Karmeat sateet eivät asiakkaita miellyttäneet ja ymmärrettävästi reissut peruttiin.

Viime viikonloppuna lauantai ja sunnuntai heitettiin jigiä ahvenen toivossa isoilla selkävesillä. Lauantaina kaloja saatiin jonkin verran, vaikkakin syönti oli heikkoa. Koko oli ihan hyvällä tasolla ja suurimmaksi jäi tasan 900 grammainen ja 43 senttinen aapura. Ahvenet ovat vielä pääsääntöisesti todella laihassa kunnossa. Liekö nämä kylmät ja sateiset kelit vaikuttaneet tähän.

Miksiköhän pönökuvissa monesti naamat on niin näkkärillä? Tässä kuvassa päätettiin poiketa valtavirrasta. Lauantain suurin 900g/43cm

Sunnuntai aamuna jatkettiin siitä mihin lauantaina jäätiin. Toiveita syönnin paranemisesta oli, sillä ilmanpaineet olivat mukavasti nousussa. Toisin kuitenkin kävi. Jouduimme tyytymään muutamaan ahveneen ja jokuseen kuhaan. Kaloja kyllä löydettiin, mutta syönti oli käytännössä nolla.
Uutta pottua meijerivoilla ja paistettua ahvenfilettä. Tähän vielä huurteinen kyytipojaksi ja muuta ei tarvita. NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti