tiistai 16. heinäkuuta 2013

Keskikesän kuulumisia

Juhannus tuli ja meni ja nyt kolkutellaan jo heinäkuun puolivälissä.

Jussina oli mahtava viettää aikaa huippukelissä yksinään Kermajärvellä ajellen ja kalastellen. Tavoitteena oli kuha ja jokusen sainkin siiman päähän. Pitkästä aikaa rentouttava juhannus.


Juhannusyön taikaa...
 
Kesäkuun lopussa oli vuorossa Helsingin lohikisat, johon osallistuin Pro Pescadorin venekunnan jäsenenä. Yksi pieni lohi saatiin puntariin ja jokunen alamitta kävi kääntymässä veneessä. Kisaan mahtui lisäksi yksi karkuutus. Kokonaisuudessa täytyy olla tyytyväinen, kun puntarissa päästiin käymään noin vähäkalaisessa kisassa. Toki jäi hieman kaivelemaan lauantain kalapaikka, jossa olisi ollut mielestäni potentiaalia vaikka mihin jos tuuria ja malttia olisi ollut hieman enemmän.

Viikko Hesan kisan jälkeen löysin itseni Loviisasta Degerby-uistelusta. Viime vuotiseen tapaan änkesin ruhoni kaiman veneeseen. Tavoitteena oli parantaa edellisvuoden sijoitusta, joka oli kakkonen. Ei onnistunut, sillä sijoituimme kolmanneksi. Toki tuohon olemme tyytyväisiä varsinkin kun puolustimme edellisvuoden joukkuekisan voittoa menestyksekkäästi. Kaimalle jälleen kiitokset!


Ukkosrintamat pyyhki Degerby-uistelussa ohi.
 
Venekuntamme suurin.

 


Joukkuekisan voittajat.
 

1 kommentti: